Sonberg

Om

Om oss
Böcker och papper är livet. Nåja, en ganska stor del av livet i alla fall. Visst är det bra med datorer, de har gjort det enklare och smidigare att producera texter. Det har väl aldrig skrivits så mycket texter som idag.

Men det vi saknar i digitala system är känslan i att hålla i en bok. Är boken tunn eller tjock? Är pärmarna mjuka eller hårda? Bladens tjocklek och struktur? Doften av pappret i en ny bok när vi öppnar den för första gången? Vi gillar att hålla i en penna och fylla de tomma bladen i en anteckningsbok.

Böcker och papper är verkligen inte passé i vår digitala värld. De är den mest innovativa upptäckten och grunden för vår civilisation. Jag älskar ord i alla former och att vända och vrida på dem. 

Företaget drivs av oss i familjen Sonberg. Vi finns i Hagby, söder om Kalmar. Vi drivs av en kärlek för böcker, anteckningsböcker och skrivande och detta är grunden för vårt projekt. Vi står för hela processen själva; från idé till färdig produkt och vi tillverkar produkterna helt för hand.

Hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat, det är därför vi använder naturmaterial som läder i våra produkter. Lädret är vegetabiliskt garvat och kommer från Tärnsjö garveri i Uppland. 

Frakten är 50 kr inom Sverige, fri frakt över 600 kr. 
Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp. Är du inte det kan du returnera produkten inom två veckor från det att du tog emot den så får du pengarna tillbaka. 

Elisabeth Forell
Sven-Anders Sonberg

Hem


 
Kontakt: info@sonberg.se